2014_01_09-Marja-aika_kaurakeksit-thumb_vimeo

Reseptivideo: Kaurakeksit

Kesän kuumuuden keskellä tekee usein mieli jotain raikasta ja viilentävää, kuten vesimelonia ja mansikoita. Viilentävä vaikutus kehoon on esimerkiksi piparminttuteelläkin, vaikkei sitä heti kuumalta juomalta uskoisi. Aina välillä kehoni kaipaakin tähän vuodenaikaan vastapainoksi jotain lämmittävää ja tyynnyttävää.

Tänään näytän teille lempikeksieni reseptin. Rakastan sitä tuoksua, jonka nämä kypsennetyt kaurakeksit keittiöön luovat. Parhaimman makuisia ne ovat heti lämpiminä, mutta hyvältä ne maistuvat vielä seuraavanakin päivänä. Viimeksi näitä tehdessäni lisäsin joukkoon myös auringonkukansiemeniä, jotka toivat ihanasti lisää rapeutta. Tätä reseptiä voi siis rohkeasti soveltaa!

Keksien sisältämät kaurahiutaleet ovat äärimmäisen rauhoittavia hermostolle. Ne ovat täynnä kuitua ja auttavat alentamaan kolesterolia. Ne myös tasapainottavat verensokeritasoa ja tarjoavat pitkäkestoista energiaa.

Vaikka blogissani on paljon raakaruokareseptejä, en pidä raakaruokaa ainoana toimivana ruokavaliona jokaiselle. Oman kehon yksilöllisiä tarpeita ei kannata väkisin kieltää äärimmäisyyksiin menemällä. Raakaruoan määrän lisääminen on kuitenkin suositeltavaa kenen tahansa lautaselle.

(Katso koko postaus nähdäksesi ainesosaluettelon)

Ainesosalista
2 kplkananmunaa
4 dlkaurahiutaleita
1 dlkookosöljyä
1 dlrusinoita
2 dlkookoshiutaleita
½ dlvaahterasiirappia
2 tlkanelia
ruususuolaa
In English
In the summertime people tend to crave cooling foods like watermelon and strawberries. It might be hard to believe, but what also has a cooling effect is peppermint tea. Still, every now and then I crave something warming and soothing instead.
Today I’m going to show you my favorite cookie recipe. I love the scent that comes from these cooked oatmeal treats. They taste the best when still warm. Last time I made these I used some sunflower seeds as well, which adds even more to their crunchiness. So feel free to adapt this recipe according to your taste!
Oats are very calming to our nervous system. They are full of fibre and help to lower cholesterol. They also stabilize blood sugar levels and provide long-lasting energy.
Although my blog has consisted mainly of raw food recipes, I don’t think that raw food is solely the most suitable diet for everyone. Body’s individual messages should not be denied by going to the extremes. However, adding the amount of raw food is recommendable for anyone’s plate.

Yksi kommentti juttuun “Reseptivideo: Kaurakeksit

  1. Are these claims tech stalwart destroyed, or even carry out the stocks and shares make up a way for affected individual individuals? Our trend would be to suppose rogues: Keep appraisals and returns usually are mean-reverting and, during Cisco’s circumstance, are feeling hopeless. (&io126;c#sc8’ transactions in a price-to-forward earnings different for under 8.) If you need a in depth respond to in which challenge, take a look here to be able to inquire technological innovation professional Ricky Beyers’ high quality look at ‘cisco’, like 12 month for upgrades.

Kommentoi

Your email address will not be published. Required fields are marked *