2015_09_30-Marjaaika-Reseptivideo-Raakasuklaa-THUMBNAIL

Reseptivideo: Raakasuklaa

Moi! Minulla on iloisia uutisia: Nettisivuni on nyt päivitetty ja samalla julkaisen myös uuden reseptivideon! Aihe on juhlatunnelmaan oikein sopiva, sillä kaikkihan rakastavat suklaata. Eikä mitä vain suklaata, vaan raakasuklaata. ;)

Raakasuklaata on parasta tehdä itse, koska silloin siitä saa juuri sellaista kuin haluaa. Jotkut pitävät makeammasta, toiset taas kitkerämmästä mausta. Parasta onkin leikitellä eri makuyhdistelmillä eri aikoina. Pian pikkujouluajan koittaessa suosittelen kokeilemaan raakasuklaanteossa lämmittäviä joulumausteita, kuten kardemummaa, kanelia, neilikkaa ja inkivääriä.

Uuden reseptivideon lisäksi minulla on sinulle eräs toinenkin yllätys. Päivitettyjen nettisivujen myötä voit nyt liittyä uutiskirjeeni tilaajaksi ja saat samalla maksuttoman reseptioppaani, jossa käsittelen myös tietoista syömistä. Esimerkiksi tämänkin blogipostauksen lopussa on kenttä, jonka täyttämällä olet mukana listalla. Uutiskirjeen tilaajana näet myös uudet reseptivideoni ensimmäisten joukossa ja pääset nauttimaan vain tilaajille suunnatusta sisällöstä. Kannattaa siis liittyä mukaan!

Ja sitten takaisin suklaaseen. Täytyy myöntää että oma suosikkitäyte raakasuklaassa on tällä hetkellä mustaherukka. Olen laittanut suklaamuottien pohjalle kokonaisia kesällä luomutilalta poimimiani mustaherukoita, ja maku on aivan taivaallinen suklaan seassa! Raikas ja yllättävä.

En avaa raakasuklaareseptiä ja sen ainesosia tässä sen enempää, sillä videossa kuulet kaiken oleellisen. Ihania herkutteluhetkiä!

Ps. Marraskuussa alkaa jännittävä tutkimusmatka ravintoon, rakkauteen ja luovuuteen. Lue kurssista lisää täältä.

(Katso koko postaus nähdäksesi ainesosaluettelon)

Ainesosalista
80 gkaakaovoita
4 rklraakakaakaojauhetta
4 rklkookosöljyä
2 rkljuoksevaa hunajaa
laadukasta suolaa
lisätäytteitä ja mausteita maun mukaan, esim. mustaherukka, goji, inkamarja, cashew, kaakaorouhe, vanilja, appelsiinikukkavesi, lakritsi, cayanne, lucuma, spirulina, marjajauhe, kardemumma ja hampunsiemenrouhe
In English
Hi guys, I have joyful news: I’ve updated my website and I also have a new recipe video for you about raw chocolate. Who wouldn’t love chocolate, especially raw chocolate with great taste and all the health benefits!

It’s best to make your own raw chocolate, because then you’ll get exactly what you want, whether you like it sweet or bitter. Soon when the Christmas time is here again, I recommend you to try some cardamom, cinnamon, clove and ginger in your raw chocolate. They’re so delicious and warming! And at the moment my favorite raw chocolate filling is actually blackcurrant. It’s zesty and surprising.

Enjoy the video! :)

3 kommenttia juttuun “Reseptivideo: Raakasuklaa

  1. CW to Lidansy-Yup, you read it right.They are on the hunt for a great FEMALE thriller writer. You won't get any sympathy from me, my dear. Men have this genre cornered, but watched out… We're catching up!:)

Kommentoi

Your email address will not be published. Required fields are marked *