Jogurttismoothie-by_Marja_Milistver

Tervetuloa

Hei kaikille,

Marja-aika blogi on vihdoin auki ja sen kunniaksi nautimme marjasmoothiesta! Se on maultaan hyvin jogurttimainen puolukoiden ja kookoskerman yhdistelmän vuoksi.

Laita blenderiin reilusti puolukoita, banaani, puolikas avocado, loraus kookoskermaa, pari ruokalusikallista riisiproteiinijauhetta, teelusikallinen camu camua ja ripaus laadukasta suolaa. Lisää vettä ja blendaa. Nauti hymyillen tästä raikkauden, kermaisuuden ja marjaisuuden yhdistelmästä.

Olen valmistellut teille myös videoreseptejä suosikkiruoistani. Pidän siitä miten videoihin saa kätkettyä fiiliksen ja visuaalisuuden vielä selkeämmin kuin valokuviin. Tekoprosessi on myös konkreettisempi käsittää pelkän lukemisen sijaan. Tästä ei siis tule ihan perinteinen blogi, ja annan sen muokkautua vapaasti ajan kanssa.

Mielessäni on monenlaisia ideoita tulevista aiheista hyvään elämään ja hyvinvointiin liittyen, mutta kuulisin mielelläni myös mistä te haluaisitte erityisesti kuulla ja lukea? Kommentoikaa vapaasti.

Nyt lähden tutustumaan aurinkoisen Ravintolapäivän tarjontaan ystäväni kanssa.

Ihanaa viikonloppua, voikaa hyvin!

Jogurttismoothie-by_Marja_Milistver

In English
Warm welcome to my new food & wellness blog! Let’s celebrate it with a creamy berry smoothie that tastes likes yoghurt. Blend together lingonberries, banana, a half avocado, some coconut cream, rice protein powder, camu camu, Himalayan sea salt and water. Enjoy with a smile on your face!
I’ve also made some video recipes for you, so stay tuned! And feel free to comment what kind of topics you would like to read and see here in the future.
Have a lovely weekend and be well!

10 kommenttia juttuun “Tervetuloa

    1. If I have a movie downloaded on my itunes from the itunes store, can I somehow import it to imovie (i have a mac) and cut it. I have a project on dreams and I wanted to take a snipit from the new alice and wonderland. Any tips are greatly apdepciater!

      1. Thanks Will! I have no idea what it could be. It happens to me often, I thought this was a beta page… being all white and painful to look at. I am sorry. I was up till three writing that thing and I had to be to work by seven (which means the alarm goes off at 5!! And it was a VERY long day at work… I suspect yours has been rather long too… given this blog reply list). I would reply to you instead of me in this thread, but you don’t have a &#2l#6;rep8y&18217; button on your last comment.

  1. Hi! Since you’re reading this message then you just proved that ads submitted via web contact forms like yours works! We can send your ad to people via their feedback form on their website. The advantage of this type of promotion is that messages sent through feedback forms are automatically whitelisted. This increases the likelihood that your message will be read. Absolutely NO Pay per click costs! Pay one flat rate and reach millions of people. For more information please send an email to: lily5854gre@gmail.com

Kommentoi

Your email address will not be published. Required fields are marked *